Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/helpers/system.php on line 551 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/helpers/system.php on line 708 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/helpers/system.php on line 123 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetkit/helpers/system.php on line 143 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/9/0/adantes.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Adantes | Adantes

Adantes

Demo

Door plaatsing bij werkgevers, die maatschappelijk verantwoord ondernemen, laten we werkzoekenden werkervaring opdoen. Hierdoor kunnen ze structuur in het leven aanbrengen en hun persoonlijke kwaliteiten ontwikkelen. Persoonlijke groei met behulp van gestelde leerdoelen met als uiteindelijk hoofddoel een betaalde baan.

Met jobcoaching zorgt Adantes voor goede begeleiding en ontwikkelt met werkgever aangepaste taken die aansluiten bij de mogelijkheden van de werknemer. Wilt u een werkzoekende met wajong in dienst nemen en bent nog niet zeker of deze persoon de functie goed kan vervullen dan kunt u gebruik maken van een proefplaatsing. Met behoud van uitkering kunt u dan een werkzoekende 2 maanden bij u aan het werk zetten. In die periode betaalt u geen loon. Voorwaarde voor de proefplaatsing is dat u als werkgever de werkzoekende bij goed functioneren minimaal een contract van zes maanden aanbiedt.

Voorwaarden proefplaatsing

Voordelen voor de werkgever

Als maatschappelijk betrokken werkgever wilt u mensen kansen bieden, maar moet u ook de kosten scherp in de gaten houden. Dan is het mogelijk door middel van Loondispensatie mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Ondanks hun arbeidsbeperking zijn wajongeren gemotiveerd om te werken, maar moet het werk voor hen op een aantal punten (tempo, handelingen, begeleiding) worden aangepast. 
De productiviteit die zij vertegenwoordigen wordt omgezet in een loonwaarde en betaalt u dan het vastgestelde percentage loon en niet het volledige. UWV vult voor de werkzoekende het inkomen bij tot het minimum loon.

Overzicht voordelen werkgever
Ton Muller - Copyright © 2015 Adantes